Om First Lease

Indgående kendskab og personlig rådgivning
 
Personlig rådgivning af bilfolk samt fleksibilitet i forbindelse med indgåelse af en leasingaftale, er nogle af nøgleordene, når du som kunde handler med First Lease.

Fleksible leasingløsninger
 
First Lease leverer leasingløsninger på såvel person- som varebiler. Vores primære produkt er operational leasing, hvor alle services håndteres af os, lige fra service- og vedligeholdelse til salg af den brugte bil ved leasingaftalens udløb.
 
 
Ønsker du en finansiel leasingløsning, hvor du selv står for det hele, så finder vi også ud af det.
 
Alt i én aftale
 
Hos First Lease betaler du kun en regning, som kan indeholde alle de services, som du ønsker (service/vedligeholdelse, dækaftale, brændstofkort, erstatningsbil, vejhjælp, grøn ejerafgift samt bilforsikring).
 
First Lease har indkøbsaftaler hos alle bilmærkerne, og hos os er du altid garanteret den bedste indkøbspris, samt det laveste beskatningsgrundlag.
 
Vi hjælper dig døgnet rundt
 
Hos First Lease er “service 24/7” en helt naturlig del af hverdagen – ring døgnet rundt og din rådgiver, vil gøre alt for at hjælpe dig.
 
Ejerskab sikrer høj service
 
First Lease er idag ejet af Autohuset Vestergaard, der hører til blandt Danmarks største bilforhandlere, og når det kommer til kundetilfredshed, er de ligeledes blandt de bedste i Danmark. Ejerskabet af First Lease, sikrer at du som kunde altid får en seriøs og professionel behandling hos First Lease.